Despre Enigma

 

Știm la ce visezi. Am vizat despre asta împreună cu tine.

Maeștri pentru maeștri.


Enigma este un brand creat de meșteri cu peste 10 ani de experiență. Pentru prima dată, dezvoltarea produselor pentru extensii nu se bazează pe propunerile producătorului, ci pe nevoile meșterilor.

Am parcurs tot drumul de la începutul procedurilor împreună cu dumneavoastră. De aceea știm ce vă supără, ce vă cauzează neplăcerile în munca dvs., ce fel de produs ați lucrat în tot acest timp ..

Am visat despre asta împreună cu dvs. și acum suntem bucuroși să vă prezentați întruchiparea acestui vis - materiale pentru extensii gene ENIGMA.

ENIGMA - brăndul rusesc dedicat exclusiv extensiilor de gene aparține uneia dintre cele mai influente personalitați ăn materie de lashmaking din Rusia  - Lesya Zakharova - lash artist, trainer, business & lash mentor.

Lesya a fost cea care și-a dorit pe piata din Rusia să se diferențieze de tot ce se întâmplă, așa a creat alături de experți în domeniu, unul din cele mai fenomenale brănduri în 2017 - Enigma Lashes.

Ce face diferența:

- culoarea : negru carbon (fara tentă extravagantă de luciu), nuanța prezentă de la radacină până la vârfuri

- banda adezivă perfect concepută pentru evantai/per secundă, indiferent că este realizat prin tehnica manuală sau bandă

- nici o eroare de curbă sau lungime

- paleta ce nu este lipita de cutie cu scopul de a fi utilizată și controlată cât mai ușor

- fibră extra fină și sofisticată la atingere 

- variante de grosimi : 0,15; 0,12; 0,10; 0,85; 0,07; 0,05

- curbele de baza: C; C+ D; D+; L; L+, M